De tusen gleders by

DetusengledersbyOMSLAG

Forestillingen «De tusen gleders by» er blitt bok som formidler et varmt, kjærlig og personlig bilde av verdens minste storby.

Bård Borch Michalsen gjør det gjennom bokstaver, ord, et og annet komma og noen tankestreker.

Trym Bergsmo gir deg øyeblikkene.

Begge bringer med seg observasjoner, refleksjoner og skrå blikk ut fra en inderlig glede over å være harstadværing.

Boken er gitt ut av det lokale forlaget Hugin og Munin. Den koster 299 kroner (pluss porto) og er den ideelle gaven til deg selv eller andre som fortjener en vakker Harstad-suvenir. Boken kan kjøpes i mange butikker i Harstad eller bestilles via baard@communicare.no eller mob 476 09 911.

Forestillingen «De tusen gleders by» lages nå i ulike formater og versjoner som kan egne seg som innslag for eksempel under møter og konferanser.

Dette innlegget ble publisert i Kommunikasjon av Communicare. Bokmerk permalenken.

Om Communicare

har journalistisk erfaring fra 1976. Han har arbeidet som journalist i små og store mediehus, nyhetsbyrå fag- og ukepresse, og har også erfaring fra radio, TV og digital publisering. Han har til sammen nesten 20 års erfaring som ansvarlig redaktør i Universitas, Andøyposten, Harstad Tidende og Haugesunds Avis. Bård har også erfaring som rådgiver i offentlig og privat virksomhet og som lærer i mediekunnskap, kommunikasjon og journalistikk på høgskolenivå. Han er forfatter av åtte faglitterære bøker og bidragsyter i åtte andre. Flere av bøkene er medierelatert. Bård er utdannet cand.polit i medievitenskap med sosiologi, offentlig rett og nordisk som tilleggsfag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *