Vantmannens datter

Nils Borch Michalsen, Arnøyhamn (1980-1986)

Nils Borch Michalsen, Arnøyhamn (1980-1986)

 

Bestefar hadde verken personlig trener, hudpleier eller coach, og slett ikke pensjonsrådgiver, skriver jeg i min månedlig spalte i Nordlys i mai. Det handler om kompetanse og konsekvenser av det store hamskiftet også Nord-Norge har gått gjennom.

Les spalten her.

Dette innlegget ble publisert i Kommunikasjon av Bård Borch Michalsen. Bokmerk permalenken.

Om Bård Borch Michalsen

har journalistisk erfaring fra 1976. Han har arbeidet som journalist i små og store mediehus, nyhetsbyrå fag- og ukepresse, og har også erfaring fra radio, TV og digital publisering. Han har til sammen nesten 20 års erfaring som ansvarlig redaktør i Universitas, Andøyposten, Harstad Tidende og Haugesunds Avis. Bård har også erfaring som rådgiver i offentlig og privat virksomhet og som lærer i mediekunnskap, kommunikasjon og journalistikk på høgskolenivå. Han er forfatter av åtte faglitterære bøker og bidragsyter i åtte andre. Flere av bøkene er medierelatert. Bård er utdannet cand.polit i medievitenskap med sosiologi, offentlig rett og nordisk som tilleggsfag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *